hi5

decembrie 28, 2007 at 7:06 pm 52 comentarii

hi51.jpg

Hi5’ul are un succes remarcabil in Romania. It’s a fact. Asa cum afirma si creatorii sai, e un mijloc pentru:

1. a-ti face prieteni in oras, la fel de bine ca in orice alta parte a globului

tourist_waves.gif

2. a pune in comun pozele preferate, a asculta muzica ce-ti place si a vedea clipuri

3. a-ti construi propria pagina, ceva care sa te reprezinte.

hi5-793958.jpg

Tu ce crezi? Intrebarile de mai jos te pot ajuta sa ne spui parerea ta:

1. Ce va doriti sa faceti cunoscut despre voi cu ajutorul hi5’ului?

2. In ce masura va recunoasteti in commenturile primite?

3. Ce aspecte va intereseaza cel mai mult cand vreti sa cunoasteti o persoana cu ajutorul hi5’ului? Credeti ca vizualizarea unui astfel de profil este o calatorie in intimitatea unei persoane?

tourist_2.gif

4. Credeti ca e un spatiu destinat doar voua, tinerilor, sau poate fi folosit si de catre parinti/bunici/profesori etc?

amiliephoto_177.jpg

5. Ce experiente inedite ati trait pe hi5? V-ati facut prieteni buni cu care sa comunicati inca? Povestiti-ne!!

boy_sits.gif

mai multe despre hi5? aici

Entry filed under: Hi5.

autostrada lingvistica highway to hell sau stairway to heaven?

52 comentarii Add your own

  • 1. Miky  |  decembrie 29, 2007 la 2:27 pm

    Mie imi place mult acest site, respectiv hi5-ul..,ptr k imi gasesc de foarte multe ori prieteni vechi, cunostinte, cu care poate nu mai tineam legatura si in acest fel putem sa reluam legatura, sa vorbim. Chiar mi s-a intamplat aseara, intr-o discoteca..cineva m-a oprit si mi-a spus k ma cunoaste dp hi5. Am ramas pur si simplu mirata. Dar, cu ocazia asta, mi-am mai facut un prieten in plus si o sa pastram legatura:) si, in afara de asta, putem cunoaste mai bine persoane, pentru k, prin pozele pe kre ei le expun p acest site, isi arata o mik parte din viatza lor;). Ne putem face prieteni si din alte locuri ale lumii, ceea ce nu este un lucru rau.

  • 2. fanitza  |  decembrie 29, 2007 la 7:27 pm

    „1. a-ti face prieteni in oras, la fel de bine ca in orice alta parte a globului”

    nu ştiu cum vă faceţi voi prieteni online 😛 pe mine nu mă tentează treaba asta. pe când eram mai tânăr, mi-am făcut nişte prietene online.

    m-am lecuit însă demult de astfel de practici 😛
    _______________________

    junkydawn, felicitări pentru blog… e foarte fain făcut!

  • 3. junkydawn  |  decembrie 29, 2007 la 8:15 pm

    multumesc frumos;;)

  • 4. anca  |  decembrie 29, 2007 la 10:40 pm

    hi5-ul… un site ca oricare altul. ceea ce este insa de remarcat la acest lucru este intr-adevar succesul incredibil pe care il are.
    trebuie sa recunosc ca si eu am cateva poze pe acest site, dar dc ar trebui sa zic motivul, nu as stii sa explic. probabil as zice ca mi l-am facut acum ceva vreme cand era la moda si l-am lasat acolo din inertie… k mi-a fost lene sa il mai sterg.
    In ceea ce priveste commenturile… sunt doar asa, d amuzament, sa vezi ce mai zice unu altu, dar nu au nici o relevanta si nici nu cred k ar trebui sa aiba.
    In genere, mi se pare o chestie foarte supericiala… e mai mult decat clar k nimeni nu o sa puna o poza care nu ii place p hi5. ceea ce inseamna, evident, ca nu cunoastem persoana respectiva ci doar imaginea pe care ea vrea sa o aiba restul persoanelor despre ea.

  • 5. georgiana  |  decembrie 30, 2007 la 7:24 pm

    am destui ”friends” pe hi5 , insa pana acum nu mi-am facut o prietena sau un prieten de pe acest site. Imi place sa navighez pe el cu scopul de a vedea poze……de a stii cat mai multe despre ceilalti. Commenturile…hmmmm.. nu prea ma mai intereseaza atat de mult , intrucat stiu ca nici eu nu prea dau la altii comm si nici nu cer. Im general , acestea reda impresia celui care comenteaza asupra pozei…….si imi arata atitudinea lor fata de mn. atunci cand cnv imi da adresa de hi5, citesc orasul, varsta si scoala,dar mai ales intru la poze….deoarece pt mn asta e mai important pt a cunoaste acea persoana. Vizualizarea profilului nu implica invadarea intimitatii, deoarece hi5-ul e ca un ”loc public” , iar intimitatea reprezinta o parte mai ascunsa din viata fiecaruia. In mod normal, acest site este dedicat oamenilor in cautare de cv…prieteni, etc , de aceea nu mi se pare un lucru rau daca o persoana mai varsta isi face cont. In schimb trebuie recunoscut faptul ca rolul hi5-ului, subiectele, aparenta, imaginile nu corespund asteptarilor unei pesoane mature, ci mai mult tineretului.

  • 6. Anca Rock Venerator ARV  |  decembrie 30, 2007 la 8:43 pm

    1.Nu stiu daca doresc sa fac ceva anume cunoscut:-?…Dar o sa ma gandesc la asta.
    2.Nu in totala masura, desigur. Sa spunem 50 cu 50..cam asa.
    3.Aspecte…hmmm…deobicei prefer sa citesc totul de pe profil ca sa incerc sa imi dau seama cat de cat de omul respectiv(deseori citesc doar un rand si sunt lamurita:))))))))))) ). Dar nu cred ca poti cunoaste pe cineva doar prin intermediul uniu profil. E nevvoie de timp.
    Cat despre incalcarea intimitatii pot sa spun ca un profil nu reprezinta intimitatea cuiva.
    4.Pt toti
    5.Am cunoscut persoane deosebite cu care vorbesc si acum, persoane care mi’au devenit prieteni foarte buni. A fost desigur nevoie de timp.

  • 7. Sandra  |  decembrie 30, 2007 la 9:30 pm

    interesant hi5-ul asta, mai ales cand stau sa ma gandesc ca mi-am regasit verisorul plecat in strainatate si cu care nu mai vorbisem de cativa ani ( suna a telenovela, a surprize surprize sau alte chestii de genul asta insa cam asa a fost:)) ). in rest nu ma incanta in mod deosebit, imi place ca mai nou pot sa ascult muzica si sa vad videoclipuri. in ceea ce priveste pozele, nu toate sunt relevante, am vazut cazuri paralele cu realitatea :)), dar pana la urma fiecare are libertatea sa posteze ce vrea 🙂 pe riscu lui 😀

  • 8. fallen into grace  |  decembrie 31, 2007 la 9:25 am

    1. Ce va doriti sa faceti cunoscut despre voi cu ajutorul hi5′ului?
    mai nimic, poate doar parerea mea despre hi5 care este una negativa.
    2. In ce masura va recunoasteti in commenturile primite?
    nimeni nu se mai chinuie sa stea si sa se gandeasca la un comment care sa aiba o semnificatie, in care persoana careia ii este adresat sa se regaseasca.multi se multumesc sa caute „free hi5 comments” si sa le puna in sila pe pagina cuiva, dar nu cu scopul de a-si exprima sentimentele pt. acea persoana, ci doar pentru ca spera sa primesti si el/ea unul inapoi si acolo sus la profil sa-ii apara „4658734968 profile comments” pentru ca cei care viziteaza profilul sa fie impresionati de popularitatea sa. destul am lungit-o, raspunsul e, ma recunosc in cca 5% din commenturile pe care le primesc, si care vin intotdeauna numai de la prietenii mei buni, din viata reala.
    3. Ce aspecte va intereseaza cel mai mult cand vreti sa cunoasteti o persoana cu ajutorul hi5′ului? Credeti ca vizualizarea unui astfel de profil este o calatorie in intimitatea unei persoane?
    in niciun caz in intimitatea ei. fiecare face publice lucrurile pe care doreste sa le stie altii, dar nimeni nu ma asigura ca fata simpatica de 16 ani al carui profil tocmai l-am vizualizat nu e de fapt vreun barbat de 40 de ani care n-are ce face toata ziua. lucru valabil nu doar pentru hi5, ci pentru internet in general.
    4. Credeti ca e un spatiu destinat doar voua, tinerilor, sau poate fi folosit si de catre parinti/bunici/profesori etc?
    cred ca pe masura ce te maturizezi nu mai ai aceeasi dorinta nebuna de a arata lumii poze cu tine in toate ipostazele posibile, nici nu mai vrei sa scrii un eseu de 5 pagini despre ce iti place tie [imi place sa ies cu prietenii,nu imi place sa ma certe mama, imi place inghetata………] pe care sa-l pui la „about me”,si bineinteles nici nu te mai intereseaza cate commenturi ai primit in ultimele 5 minute. desigur, si persoanele trecute de varsta adolescentei isi pot face cont pe hi5, dar profilele acestora le recunosti de la o posta, pentru ca sunt extrem de diferite de majoritatea.
    5. Ce experiente inedite ati trait pe hi5? V-ati facut prieteni buni cu care sa comunicati inca? Povestiti-ne!!
    aici o sa cam las necompletat, pentru ca nu, nu mi-am facut prieteni pe hi5. [pe internet in general da,dar asta e alta poveste]. in general pe hi5 adaug la lista de prieteni persoane pe care le cunosc deja. nu mi s-a intamplat niciodata ca hi5-ul sa fie punctul de pornire al unei prietenii.

  • 9. Corinne  |  ianuarie 2, 2008 la 1:20 pm

    Inainte sa imi fac cont pe hi5, auzisem despre acest site de la prietenii si colegii mei..pur si simplu toti vorbeau despre acest site.Auzeam peste tot pareri de genul:” mi-am facut noi prieteni pe hi5 cu care vorbesc pe mess” sau ” sa vezi ce poze nasoale are aia pe hi5″. Pana intr-o zi cand, m-am hotarat sa-mi fac si eu cont. Abia atunci am descoperit ce inseamna cu adevarat acest site. Un site in care iti propui sa afle lumea despre tine anumite lucruri, precum formatii,melodii si carti preferate, scoala unde inveti.Tot vizitand anumite profiluri mi-am dat seama ca unele persoane chiar n-au ce face si isi posteaza fel de fel de poze de prost gust, insa sunt unele intr-adevar frumoase. La un moment dat, dupa ce un domn profesor a organizat o excursie pt prezentarea unui proiect in alt oras, eu am postat unele poze pe acest site. Scopul meu a fost sa arat lumii ca m-am distrat foarte bine in acea excursie si domnul profesor se suparase pe mine, vazand ca in vreo 2 poze aparea si dansul si a crezut ca scopul meu a fost altul..dar i-am explicat domnului profesor care au fost intentiile mele si m-a inteles:). Pot spune ca acest site ilustreaza in diferite proportii caracterul fiecaruia si in ceea ce priveste intrebarea nr 5, da chiar mi-am facut prieteni foarte buni datorita hi5-ului, cu care comunic destul de des. Am cunoscut prin intermediul acestui site elevi care invatau in acelasi liceu cu mine si cu care nu aveam nicio tangenta sau despre care aveam pareri destul de proaste.

  • 10. mircea  |  ianuarie 3, 2008 la 11:23 am

  • 11. mircea  |  ianuarie 3, 2008 la 11:24 am

    este o poza aia 😀

  • 12. denyden(9f)  |  ianuarie 3, 2008 la 1:02 pm

    Cred ca hi5-ul arata prietenilor nostri si nu numai adevarata noastra personalitate,cu bune si rele.Pe hi5 mi-am facut multi prieteni,mai ales din hasdeu care ma cunosteau insa nu stiau cum sa comunice cu mine.Astfel,le-am dat id-ul si am vorbit foarte mult,pana cand am devenit buni prieteni.
    Hi5-ul este o lume destinata tuturor,indiferent de varsta cu conditia sa fie deschisi si gata sa lege prietenii deoarece toata lumea are nevoie de cat mai multi prieteni care sa fie aproape la bine si la rau.
    In legatura cu commenturile pot spune ca nu sunt intotdeauna sincere si uneori peroanele respective incearca sa te perie ca sa te simti bine si ca sa nu te superi.

  • 13. downtownjesus  |  ianuarie 3, 2008 la 5:25 pm

    hi5-ul e pt mine ceea ce e forumul in sfarsit, felinarele, concertele in pub sau zilele de nastere. pretext de prietenie. tu iti pui pozele de la rev acolo, poze in care ma vad si io, si el, si celalalt, si uite asa ne mai distram 5 minute impreuna pe zi. e aproape strict pt prieteni, aproape pt ca mai are functia de socializare intre rock-eri. nu dau accept friend request decat la oameni pe care ii stiu, chiar daca nu am vorbit nici o data cu ei si la rock-eri. nu ma intereseaza de unde e, are SOAD la formatii preferate, deci are potential de pusti destept deci e de-al nostru. ceea ce se cheama prietenii n-am legat si Doamne-fereste sa ajung in halul ala atat de trist. de fapt, io cred ca astia care zic ca „vai Doamne, cati prieteni am pe hai cinci” au uitat sau n-au stiut niciodata ce-i aia prietenie. deci hai cinci doar pt vesnicii 10 prieteni, sa ne mai radem unii de altii prin commenturi si sa mai stim ce-am mai facut cat am fost plecati. are succes pt ca…na, astea-s vremurile, p-astea le traim, astia-s oamenii, cu astia defilam. si nu pot sa ma abtin sa nu ma rad de commenturile intrate in istorie, gen „:x: la orice, dar ORICE poza pe care dai click pe hai cinci (Ca te stie sau nu te stie nici nu mai conteaza, poza ta e doua puncte ics si gata :|). dar, mea culpa again, cred ca l-am folosit si io cel putin odata. nu singur, insotit de ceva. desi in ultimul timp folosesc multe „>:D<” ca acuma imi permit cu lumea.

  • 14. downtownjesus  |  ianuarie 3, 2008 la 5:37 pm

    aaa, ca acuma tot citesc ce scriu astia mai sus. pot paria pe un milion de dolari ca nimeni nu mi-a ascultat piesele si nu mi-a vazut clipurile puse pe profil. nici io n-am facut-o decat la un singur om. asa ca io spun sincer ca faza cu piesele si cu clipurile de pe profil pica din prima. din a doua pica ideea de profil, foarte putin oameni chiar stau sa citeasca toate „favourite”-urile alea. foarte, foarte putini. majoritatea sar direct la poze si majoritatea din majoritatea asta raman doar la My Gallery. foarte rar la celelalte albume, doar daca au titluri gen „party” sau „oau” sau „majorat”. ca hai sa fim sinceri, cui ii pasa de un album gen…stai putin sa caut. asa „primul razboi mondial”, „some of my passions” (cuprinde picturi, coperti de carti preferate si diferite personalitati pe care le admira titularul profilului), „mereu copii” (cuprinzand personaje de desene animate din copilaria noastra), „Deep Purple” sau „j’aime paris”. si aici totul se reduce iar la prieteni. personal, cunosc profilele celor 10 oameni mai bine decat pe al meu pt ca le-am vazut si studiat de mii de ori. de restul nu ma intereseaza, cum nici pe altii nu-i intereseaza de cele 14 bucati de jurnal ale mele. si ca sa termin filozofic si sa va ramana invatatura de minte pt tot: nepasarea e de vina. ne roade, ne mananca, ne distruge inca din frageda copilarie si n-avem pe cine da vina. poti sa acuzi un om ca e indiferent? nu. de-aici ura mea sangeroasa pt indiferenta.

  • 15. LARA  |  ianuarie 3, 2008 la 5:56 pm

    „cum, nu ai profil de hi5:O:O:?/:)Doamne!!!dar tu ce ai facut pana acum?”-parerea unora cand au aflat ca nu,nu am profil de hi5! a fost o moda cu hi5..si..cred ca a cam trecut. Era (ptr unii inca mai este!!! ) motiv de a se umfla in pene ca au nu-stiu-cati prieteni (sicer mi se pare cam aberant sa ai 1000 si cv de prieteni..poate ca ptr unii definitia cuv „prieten ” s-a extins,ajungand pana la”cunoscut” sau chiar”necunoscut” de cele mai multe ori),ca au intrat pe profilul lor nu-stiu-cate-mii de persoane(pai da..ca daca nu ai cateva mii…nu esti considerat -celebru-) ,ca i-a dat nu-stiu-cine comment ca e (citez) „mumoasa rau”…s.a.m.d. Personal,ma enerveaza limbajul asta..”de bebelus”(daca pot sa- i zic asa..cred ca pana si ei vorbesc mai coerent), precum si complimentele astea..la „vrajeala”. Poate de aici rasar „fluturasii” din capul unora care se cred importanti. Si app..sa nu uit sa amintesc si de acele poze de pe un profil sau altul care..sincer..mai mult te dezgusta si iti da impresia ca hi5-ului i-ar trebui bulinutza!

  • 16. Dobre Cosmin  |  ianuarie 3, 2008 la 10:10 pm

    imi place hi5 ..ptr ca poti face o mica cunostinta cu acea persoana inainte de a vorbi cu ea face 2 face sau pe messenger….acuma..fiecare posteaza ce are si ce vrea….

    depinde acuma:-/..uneori se dau comm la vrajeala..ca deah..de la un timp lumea se plictiseste…prea fain hi5 dupa mine:>

  • 17. Adrian B  |  ianuarie 5, 2008 la 12:08 pm

    Cu ajutorul la Hi5 mi-am regasit prieteni pe care nu-i mai vazusem si nu mai vorbisem de mult timp . Prin intermediul la Hi5 poti afla unde sta , ziua de nastere ,unde invata,preocuparile, cercul de prieteni al unei persoane etc , despre care nu stiai mare lucru .

  • 18. Adrian B  |  ianuarie 5, 2008 la 12:13 pm

    Prin intermediul la Hi5 iti poti face prieteni dak iti doresti cu adevarat acest lucru . Despre commenturi ce pot sa zic, fiecare scrie ce crede sau dak sunt buni prieteni ii vine mai usor sa scrie pt k petrece mult timp alaturi de el si in afara internetului.

  • 19. Ana  |  ianuarie 5, 2008 la 2:06 pm

    Eu nu cred ca e un
    site destinat in exclusivitate noua ,tinerilor,dar majoritatea celor care folosesc hi5-ul sunt tineri.Cu toate ca nu cred ca e doar pt tineri,cand vad un om mai in varsta care utilizeaza hi5-ul mi se pare ciudat,uneori chiar penibil(daca e prea in varsta ;)) ).

  • 20. val00tsa  |  ianuarie 7, 2008 la 7:54 am

    este foarte interesant acest site…hi5’ul!eu chiar mi-am facut prieteni prin acest intermediu…desi foarte multi din alte orase…oricum cred ca este util si nu dauneaza cu nimic…;)

  • 21. valentina  |  ianuarie 7, 2008 la 9:26 am

    Mi se pare f.interesant acest site deoarece poti sa-ti faci foarte multi prieteni atat in tara cat si in strainatate.Cred ca este foarte util si nu are efecte nocive.

  • 22. tzic  |  ianuarie 7, 2008 la 8:01 pm

    mi-am facut cont pe renumitul hai faiv anu asta ( adica anu trecut) deoarece deja ma saturasem de reactii gen :-O:-O omg (imi e sila sa redau acum reactiile unora) …m-am ghidat dupa zicala ” desteptul cedeaza” si am zis sa imi fac si eu un cont. de fapt e chiar chiar amuzant sa vezi profilele altora atat de roz sclipicios si etc…aaa si cel mai mult ma amuza ( de fapt fac haz de necaz) cand vad la rubrica Favourite book : „doamne fereste!:-O…ce-s astea” sau „nici chiar asa nu am ajuns”sau ” reviste” si etâcâ

  • 23. Andrei CATOIU  |  ianuarie 8, 2008 la 7:47 am

    Hi5-ul era la inceput un simplu site in care fiecare isi punea diverse poze din diferite locuri. Acum s-a transformat intr-un site in care toti vor sa isi etaleze ce au de etalat. 😀 Ma enerveaza foarte mult statusurile de pe mess: Poze noi! Comm plz! Promit returnez!

  • 24. 640K ought to be enough for anybody.  |  ianuarie 8, 2008 la 8:55 am

    Parerea mea un fel de baza de date gigantica..prin care poti incerca sa-ti faci prieteni..sau sa gasesti anumiti oameni…sa afli mai multe despre ei fara a mai intreba…sau poti sa razi de altii..sau sa-ti pierzi timpul in disperare…sau sa aflii ce muzica mai asculta x-ulescu…

  • 25. Claudia  |  ianuarie 8, 2008 la 9:29 pm

    si mie mi se pare o mare tampenie sa te lauzi ca ai peste 1000 de prieteni pe hi5 sau nu stiu cate commenturi… acest aspect pur si simplu nu etaleaza nimic despre persoana respectiva. o alta chestie fara niciun rost este sa trimiti nu stiu cate friend request-uri unor persoane necunoscute doar ca sa poti spune ca ai mai multi prieteni pe hi5.eu una nu accept niciodata friend requesturi de la persoane necunoscute. pentru ca la partea cu „friends” a hi5-ului trebuie sa se afle doar prietenii,cel mult amicii dupa parerea mea..nu o multime de necunoscuti ca sa spune toti vizitatorii profilului tau „oau…ce popular/a e tipul/tipa asta..”. detest massurile gen”poze noi…-pagina de haifaiv- dati comment raspund”…persoanele acelea nu inteleg ca lumea poate pur si simplu nu are chef sa se uite la pozele lor? sau mai ales sa dea commenturi gen „nice..pup:*”…sunt unele poze care ma dezgusta…gen fete care vor sa arate cat mai mult cu ce le-a inzestrat mama natura si se gandesc sa puna poze cu ele pe hi5 ca doar doar vor face vreo cucerire…sau tot felul de tipi care isi fac poze in casa cu ochelarii de soare la ochi ca sa para mai jmecheri…Dumnezeule,in ce lume traim… fiecare e asa cum e… daca e sa ne placa cineva ne place pentru cum suntem in realitate nu pentru cum aratam in poze praspat scoase din cuptorul photoshop-ului sau din cine stie ce alte programe…

  • 26. Irina  |  ianuarie 8, 2008 la 10:29 pm

    Mi-am fãcut profilul în ideea cã va fi într-adevãr „a place for
    meeting new people, connecting with friends & sharing ideas” (asa cum scrie foarte frumos în pagina de start). Si normal cã nu e! Din moment ce nimeni (sau foarte putini) au depãsit 3 rânduri (dacã au scris si cele 3 rânduri) la rubrica „despre mine” (care nu ar fi trebuit sã fie esentialã într-un site în care ìncercãm sã ne autodefinim?). Apoi, fãcând slalom printre cele saptej’ de poze care seamãnã (izbitor) de la un profil la altul (e OBLIGATORIU sã existe poze în baie fãcute cu telefonul, sau poze cu ochelari de soare marca Gucci si retul fãcute în cele mai ciudat de nenaturale pozitii care s-ar vrea a fi „appealing”) (si continui ideea: ) dau peste cele mai stupide si irelevante comentarii de genul : „nice pic”,”esti o mumoasã” sau (care mã enerveazã: ) „nu-i asa k la mn t gndeai în poza asta? ;)) „. Sã mai sper sã gãsesc un profil cu o paginã de jurnal pe care chiar sã merite sã o citesc? Ce sanse am?
    In conditiile astea, pagina mea de hi5 este aproape abandonatã.Nu stiu prin ce minune descrierea (la care mã strãduisem vreo 2 ore s-o scriu) s-a sters, mã inundã cererile de prietenie (posibil sã fi strâns vreo 90 si mai mult… mi s-a mai întâmplat :-J) si ultima intrare a fost acum…nici nu stiu câte sãpt (sau luni) au trecut. Nu cred cã m-ar deranja dacã mi-ar sterge cineva profilul, pt cã singurã parcã nu îndrãznesc.

  • 27. sin  |  ianuarie 10, 2008 la 5:41 pm

    pentru mine hi 5 este un mod de a cunoaste persoane de a te face cunoscut in orasul tau in tara ta sau chiar in toata loomea.insa sunt si anumite lucruri care ma deranjeaza la hi5.am descoperit persoane pozand nud!consider ca acest lucru trebuie sa tiina de intimitatea fiecarei persoane si cred ca daca hi 5 a patruns atat de mult in viata noastra privata fie din teribilismul unor persoane fie pur si simplu asta cred ca este o adevarata problema

  • 28. kosmin09  |  ianuarie 10, 2008 la 7:44 pm

    hi5-ul un site destul de interesant intr-o lume in care timpul trece cu viteza luminii.inainte sa-mi fac un cont auzeam multa lume laudandu-se cu pozele , filmultetele sau alte cele. ca orice site are partile lui bune , dar si parti mai putin bune. insa nu regret faptul ca mi-am facut cont acolo , mai ales ca am regasit cativa colegi de generala

  • 29. Grozea Alexandra  |  ianuarie 10, 2008 la 9:02 pm

    hi5-ul…de cand a ajutat la despartirea de prietenul meu, cu care eram de doi ani, hi5-ul reprezinta un site care pt mine nu are parti bune…niciodata nu poti fi sigur de ceea ce e scris in pagina fiecaruia, pozele intotdeauna mint pt ca toti cauta sa arate cat mai bine…si, mai nou, hi5-ul mi-a mai facut „un bine”…mi-a fost furat id-ul si astfel persoana care are acces la el mi-a reactivat contul, desi eu chiar nu-mi doresc acest lucru…

  • 30. alex  |  ianuarie 11, 2008 la 5:16 pm

    hi5 este prea tare. lumea s-a obisnuit cu el. deschizi calc, intri pe mess, intri si pe hi5 „sa vezi ce mai e nou”. deja nu te mai gandesti la hi5 ca la un simplu site, e parte din viata ta. pe hi5 poti sa te exprimi cum vrei, nu te deranjeaza nimeni. pe hi5 poti sa interactionezi cu oamenii. de ex „aa buna te stiu dp hi5 mi-ai dat un comment mai demult”. hi5 inseamna fun

  • 31. aura  |  ianuarie 13, 2008 la 2:13 pm

    pentru mine hi5-ul e un site ca celelalte.sincer nici nu stiu d ce mi-am facut profil de hi5…poate pentru k au majoritatea prietenilor?!nu stiu.insa e adevarat k acest site poate sa faca minuni:sa iti regasesti prieteni,rude,persoane importante pt tine,pe care nu le-ai vazut de ani d zile.iar commenturile sunt mai mult pt amuzament.mie una chiar nu-mi pasa dc cineva imi scrie k ii plac sau nu pozele mele,important e ca-mi plac mie din moment ce le-am pus acolo.cunosc persoane care dau mare importanta atat numarului de commenturi lasate,cat si mesajului transmis prin ele.dupa mine cei care cer disperati commenturi,cer de fapt complimente (pt k nu cred k sunt nerabdatori sa le spui cat d mult nu-ti plac pozele lor).dar te simti bine vizitand h5-ul,e chiar distractiv

  • 32. omulplajei  |  ianuarie 20, 2008 la 11:29 am

    incep sa nu ami sufer hi5 datorita raspandirii inculturii cu ajutorul lui……stiu ca bun sau rau nu este el ci daor modul in care il folosim..dar doamne as vrea ami mult cap in cei care il folosesc

  • 33. Ana  |  ianuarie 26, 2008 la 8:50 pm

    Nu consider k intri in intimitatea cuiva daca te uiti pe profilul lui de hi5…aproape toata lumea isi pune pe hi5 date si informatii despre propria persoana , care pot fi vizualizate de oricine….nu cred k o sa-si faca cineva publica intimitatea(desi spre surprinderea mea am mai vazut cazuri).
    Ce nu-mi place mie la hi5 e faptul k nu toti sunt sinceri…adica fie ca le place fie ca nu o poza ei tot dau comenturi dragutze.Si asta pt k in cazu’in care comenturile nu ar contine un compliment si dimpotriva ar pune in evidenta un defect,cel care detine profilul nu acepta commentul.

  • 34. rap-style  |  februarie 4, 2008 la 11:44 pm

    vreau sa va uitati la un profil… http://robertita-rbd.hi5.com

    e o fata pe care nu o stiu personal, insa pur si simplu mi se par dezgustatoare pozele ei, alea in care isi expune picioarele…ce vrea sa arate? ca tocmai s-a epilat?

    si cica….asculta muzica rock si rap =)) genurile astea nu se imbina nici daca le implori…:| ….e ca si cand ai zice ca asculti manele si house …

    sincer, mi-am format o parere destul de proasta despre ea…nu o cunosc, dar din poze…nu prea demonstreaza ca e cine stie ce…

  • 35. rap-style  |  februarie 4, 2008 la 11:48 pm

    am uitat sa mentionez….urasc hi5-ul, si persoanele (cum este cea de care am zis) care vor doar sa se expuna, in speranta ca vor primi commenturi de la baieti sexy si super-cool….m-am uitat si pe profilele baietilor care i-au trimis ei commenturi…niciunul nu e fat-frumos…si alte commenturi inafara de „ce sexy esti” sau „doar singurik” nu prea sunt….cand trimiti un comment, pentru mine, inseamna clar sa ii spui acelei persoane ce crezi despre ea, dar nu la o poza sa ii zici „esti sexy” si sa vezi una in care nu are nimic „expus” si sa nu zici nimic….

    am dat-o exemplu pe ea ca a fost prima la care i-am accesat profilul…dar sunt milioane de exemple…

  • 36. Liana  |  februarie 5, 2008 la 4:39 pm

    q ajutorul hi5’ului am cunoscut mai multe persoane si am reusit sa am o frumoasa „prietenie” virtuala q un baiat din bucuresti care este grec:d…ma inteleg f bn q el….vorbim in fiecare zi despre o gramada de lucruri….si park nici acum nu-mi vine sa cred k asa q o persoana pe care nu o cunosc am putut sa leg o prietenie chiar dak este ea deocamdata numai „pe mess”..( chiar dak este o tema depre hi5 normal k intra si messu in discutie….insa fara hi5 nu l’as fi cunoscut pe acest baiat si pt asta multumesc k exista hi5:)))..)….xcum mi se pare un site interesant si chiar imi place:)

  • 37. Ditza  |  februarie 19, 2008 la 11:18 am

    Sincera sa fiu, nu prea imi place hi5 pentru ca poate cauza atat de multe probleme tinerilor si in primul rand familiilor acestora. Chiar dak unii sa gandesc ca pe hi5 iti poti face prieteni, ar trebui sa se gandeasca si la aspectul negativ al acestui site .

  • 38. ingerash  |  martie 9, 2008 la 10:01 am

    buna…vreau sa ii fac hi5 unei persoane…dar nu stiu cum sa il fac eu…dak eu nu il pot face…ce instructiuni i-as putea da k sa si-l faca singura??? ajutor,va rog mult

  • 39. silviu  |  martie 22, 2008 la 4:49 pm

    nush cum se face hi5

  • 40. silviu  |  martie 22, 2008 la 4:50 pm

    nush cum se face un hi5

  • 41. vero  |  martie 30, 2008 la 9:45 am

    so…ce pot sa zic….e destul de ok hi5-ul…dupa parerea mea….hi5-ul este un site in kre mai descoperi kta incultura exista pe acest pamant…si kta prostie…mie cel putzin imi face placere(ptr k ma amuza foarte tare prostia altora) sa ma uit la hi5-ul unora si sa vad k fac poze imbracatzi in haine de firma etc etc…insa knd te uitzi la ce scriu iti dai seama k sunt nijte analfabetzi de fapt si nijte disperatzi dupa comenturi:))………q ajutorul hi5-ului am facut cunostiintza adik am vb prima oara prin mesaje private apoi pe mess si la final si live q un tip q vreo 11 ani mai mare k me…..kre in momentul de fatza imi este cel mai bun amic posibil si pe kre lam avut vreo data:X:X:X….dupa parerea mea…e destul; de ok ji5-ul;)

  • 42. CiUFULiCi  |  aprilie 5, 2008 la 4:22 pm

    deja pot spune k am devenit obsedata de hi5. Nu k as petrece prea mult timp logata, insa cum trec pe la calculator, mai accesez pagina sa vad ce commenturi sau cereri de prietenie am primit. In ultimul timp mi am pus si poze traznite doar ca sa am mai multe view-uri 9nu prea mi-a iesit;))

  • 43. CiUFULiCi  |  aprilie 5, 2008 la 4:29 pm

    Mie imi place hi5 ul ca mai aflu cate ceva despre prietenii mei fara ca ei sa imi spuna…De ex. in ce excursii , la ce petreceri au fost,(in caz de si-au pus poze de acolo), sau citind comenturile vad in ce relatii sunt unele persoane…Poti afla diferite lucruri ..Si daca stai bn si te gandesti la ce iti foloseste….:-??…la nimic..dar dak te gandesti si mai bn….ai subiecte de discutie:D si astfel legaturile se strang, mai ales la adolescenti [parerea mea:D]

  • 44. ivona  |  aprilie 8, 2008 la 1:13 pm

    si mie imi place hi5….e amuzant sa observi cum un site care la prima vedere este unul normal,poate fi o parte importanta din viata noastra. Hi5 ne influenteaza foarte mult dupa parerea mea. Controverse intre adolescenti, discutii de genul : ” de ce ai poza cu o alta fata pe hi5? ” „ai vazut c poza si-a pus de curand? c parere ai despre el…?” pot fi teribil de amuzante pentru o persoana care nu a trait aceasta perioada, acest „trend”, insa pentru noi este foarte important. De la hi5 pot porni prietenii de durata sau certuri fara impacare. A devenit un mod de prezentare a stilului si personalitatii unei persoane. cel care a venit cu ideea a fost un geniu :))

  • 45. raluca  |  aprilie 9, 2008 la 9:59 am

    cred ca primul lucru p care l-am facut cand m-am conectat la net a fost sa-mi fac cont p hi5.Atunci eram super incanta pt ca era ceva nou pt mine..dar cu timpul a devenit atat de banal incat mi-am inchis contul(bine si ar mai fi un motiv ,prietenii il stiu:))) ).Cand nu ai ce sa faci intri pe hi5 t mai uiti la niste poze,mai schimbi o parere despre ultimele poze p care si le-a pus cutarescu cu cel care vb p mess.Ideea de hi5 mi se pare buna pt ca poti cunoste multi oameni si poti lega prietenii,hi5-ul a devenit ca o carte de identiatate pt fiecare.

  • 46. simona  |  aprilie 9, 2008 la 12:08 pm

    hi5 a devenit activitatea preferata a tuturor :d..si a mea :)) primul lucru pe care il fac cand dau drumul la calculator este sa intru pe hi5 :>. e adevarat ca pe hi5 poti sa cunosti persoane noi..dar nu se pot lega prietenii adevarate..este pur si simplu un site de fun si la prorpiu si la figurat :))
    ce ma enerveaza cel mai tare este ca sunt anumite persoane..de obicei baiati care dau aceleasi comenturi gen ” ce privire demonica aproape luciferica ai..k pe cea angelica ai pierdut`o de mult timp ” la absolut toata lumea ( in special fete ) :)) asteptand in schimb..nush ce :-?? ..dar oricum e bine de stiut cat de creativi sunt unii 😉

  • 47. simona  |  aprilie 9, 2008 la 12:15 pm

    experiente inedite pe hi5.. :-?? sa zicem k asta ar putea fi una 😐
    am intrat pe profilul unei fete (din Romania ) – linkul fiindu`mi trimis d eun coleg . avea poze facute in baie , la oglinda peste tot ( ca toti de altfel ) .. la un moment dat am dat peste niste poze de la inmormantarea bunicului ei 😐 deci nu mi`a venit sa cred..erau tot felul de poze cu omul ala in cosciug :-s si mai avea si la description ” eu ,mama, sora si … bunicul 😦 ” .nush ce fel de om ar putea afec asa… dar pe mine una m`a socat 😐

  • 48. nu conteaza ;))  |  aprilie 9, 2008 la 2:22 pm

    interesant hi5-ul asta, poze..commneturi =)) unele atat de comice k n’am cuvinte ;)) multi dintre ei sunt obsedatzi …mii de poze in oglinda…mii de poze in baile unor locatzii =)) mi se par asa de nebuni ;)) si nu mai spun k vor comment’uri in prostie …am o vorba : „DACA VREI CUMMENT CUMPARATZI ” =)) sts : pozik noua…comment pls /mass: daca tot nu ai ce face da un comment :((

    recunosc k am si yo cateva poze acolo ;)) daca toata loomea face asta dc nu si eu 😕

    singurul lucru bun de cand mi’am facut cont pe hi5 este k am intalnit un baiat q care comunik aqum pe mess…vorbim mult , fara nici un fel de inhibiti:D si pot spune k pe hi5 cunosti pe unele persoane cu adevarat,vezi ce ii duce capul si mai nou cine q cine se combina ;))

  • 49. suz  |  aprilie 9, 2008 la 6:16 pm

    e fff tare hi5-ul :d !!!! mie una imi place mai ales ca sunt adepta a fotografiilor;;)Am reusit chiar sa imi fac un prieten foarte bun despre care nu shtiam absolut nimik..shi aveam numai o simpla imagine …dar cunoscandu’l mai bine f2f…am reusit sa trec shi dincolo de imagine !!!dragut:”>

  • 50. flory  |  aprilie 14, 2008 la 3:51 pm

    Pentru mine ,hi5 a fost la inceput o curiozitate , cand mi-am facut profil nici nu stiam prea bn despre ce este vorba . Acum abia mai intru , nu imi inchid contul datorita comment-urilor si prietenilor .

  • 51. bitter  |  aprilie 15, 2008 la 7:43 pm

    hi5…un simplu site ce a devenit mult mai important decat internetul in sine…ca si messul e parte din rutina noastra, e ceva indispensabil….a aparut k o moda si din dorinta de a fi in rand cu restul acest trend a fost urmat d foarte multi…acum este accesat zilnic din dorinta d a vedea c au mai facut prietenii tai , sau cei care nu iti sunt chiar prieteni..sursa d barfe, de discutii si uneori chiar de certuri…e poate mai popular decat messul in randul unora, aici avand acces la o multime d poze ale persoanelor..si crezi ca prin intermediul pozelor, a commenturilor primite si a prietenilor din top poti cunoaste o persoana..dar nu este de ajuns pentru a cunoaste cu adevarat pe cineva si nu intotdeauna aparentele sunt in concordanta cu realitatea..si astfel pot aparea situatii grave,chiar si traficul d persoane fiind inlesnit d hi5 unde sunt expuse poze pornind de la cele mai personale si nu tocmai potrivite pentru a fi facute public.si mai trist este ca aceste poze sunt postate chiar d copile care daca au 13 14 ani impliniti,iar dupa poze par cu mult peste 20, astfel devenind o tinta a persoanelor care folosesc hi5 cin cu totul alte scopuri…
    insa cu partile negative sau pozitive hi5 este o moda, o modalitate de a te distra, de a cunoaste persoane noi , insa totul cu o limita.

  • 52. MORHO  |  aprilie 23, 2008 la 2:07 pm

    nu ma pot conecta

Lasă un comentariu

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 28.143 hits